Despre Noi

Restaurant Marea Neagra


Restaurant din Costinesti, situat pe malul marii, cu un peisaj feeric.

Restaurantul Marea Neagra functioneaza din vara anului 2018. Locatia este locul perfect pentru a te intalni cu prietenii. Bunul gust este la el acasa, atat la propriu cat si la figurat. Puteti servi preparate culinare senzationale, pregatite atent in bucataria noastra cu ingrediente proaspete, totul intr-o prezentare ireprosabila. Va asteptam in restaurantul nostru in orice moment al zilei pentru a servi masa, avand posibilitatea de a alege dintr-un meniu vast creat pentru toate gusturile. Capacitatea restaurantului, 200 locuri si a terasei 60 locuri permite organizarea unor petreceri private, mese de afaceri, bufeturi, mese festive etc. O echipa formata din oameni tineri si pregatiti va sta la dispozitie si va asteapta cu caldura pentru a va satisface toate pretentiile. .


  • Noi servim cele mai bune mâncăruri din statiune.
  • Mancare mereu proaspata
  • Serviciu rapid și plăcut.
  • Satisfacție garantata.

Meniu

Restaurantul nostru va invita sa savurati preparate cu specific international si romanesc intr-o atmosfera mirifica. Aici ve-ti gasi o gama diversificata de preparate culinare care-ti vor lasa "gura apa",pentru a da preparatelor savoare si calitate superioara folosim ingrediente de inalta calitate. La Restaurantul Marea Neagra ve-ti gasi un meniu bogat si o aranjare cu stil iar incantarea va fi intotdeauna pe gustul dumneavoastra.

Evenimente

Iti doresti sa organizezi un eveniment important din viata ta (aniversare, nunta, botez) dar nu ai fixat inca o locatie, noi te putem ajuta ca visul sa-ti devina realitate. Din respect pentru clientii care ne-au vizitat si sunt dornici sa revina in restaurantul nostru ori de cate ori isi doresc sa regaseasca aceeasi atmosfera calduroasa si primitoare noi le punem la dispozitie o echipa de profesionisti astfel incat totul sa fie pe masura asteptarilor clientilor nostri.


Bodybuilding Oozes Loads of Precum. hgh in bodybuilding bodybuilding com progene technologium